Ceafa de porc la cuptor
Ceafa de porc la cuptor PDF Imprimare Email
Luni, 07 Februarie 2011 12:50

Varza cu ceafa de porc la cuptor


Ingrediente necesare ceafa de porc la cuptor:

- jumatate de kilogram de ceafa de porc ;
- doua verze de marime mijlocie;
- un ardei verde;
- un gogosar;
- 2 cepe;
- 100 de mililitri de ulei;
- boia dulce de ardei;
- doi trei catei de usturoi;
- trei linguri de bulion;
- o cana vin;
- un varf de cutit de sare;
- un varf de cutit de piper;
- concentrat de legume.


Modul de preparare ceafa de porc la coptor:

- pregatim ceafa de porc, impanand-o cu usturoi, o condimentam cu sare si piper si o bagam la cuptor cu putina apa si vin rosu. Pentru a se patrunde mai bine si sa nu se arde la suprafata o acoperim;
- curatam varza de foile de deasupra, o taiem marunt, o trecem putin prin apa rece si o taiem marunt. O punem intr-un bol si o presaram cu sare dupa gust.
- Taiem ceapa si ardeiul cubulete mici si le punem la calit intr-o cratita cu ulei incins, dupa care adaugam varza si concentratul de legume si amestecam pana cand se inmoaie. Dupa aceea o introducem la cuptor pentru un sfert de ora la foc mic..
- Dupa ce este scoasa, ceafa de porc la  cuptor o servim calda.

Pofta buna!!!

Ultima actualizare în Marţi, 22 Martie 2011 13:08
 


Sondaj

Cat de des consumati carne de porc?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online

Retete Culinare cu Poze