Chiftelute de porc
Chiftelute de porc PDF Imprimare Email
Luni, 07 Februarie 2011 12:49

Ingrediente necesare chiftelute de porc:
- jumatate de kilogram de carne de porc fara os;
- 200 de grame de paine alba;
- o ceapa mare;
- doua oua;
- o legatura de patrunjel;
- 40 de grame de faina ulei;
- 100 de mililitri de ulei;
- un varf de lingurita de piper;
- un varf de lingurita de sare.

Modul de preparare chiftelute de porc :
- Taiem carnea in bucati o sapalam cu apa rece si o sterge cu un prosop de bucatarie.
- Punem paine in apa rece la inmuiat apoi o stoarcem;
- Tocam ceapa cubulete mici si o calim in ulei;
- Apoi trecem carnea si ceapa calinta prin masina de tocat adaugam cele doua oua, sarea,  piperul pisat si verdeata taiata foarte marunt;
- Amestecam bine compozitia chiftelutelor de porc cu ajutorul mainilor prin framantare, pana la omogenizare;
- Dupa aceea intindem pe masa un strat de faina prin care trecem compozitia, iar apoi formam cu ajutorul mainilor mici sfere de carne;
- Apoi frigem chiftelutele de porc intr-o cratita cu ulei fierbinte avand grija ca acestea sa se coaca uniform;
- Chiftelutele de porc pot fi consumate atat reci cat si calde, in functie de preferinte.

Pofta buna!!!

Ultima actualizare în Marţi, 22 Martie 2011 13:07
 


Sondaj

Cat de des consumati carne de porc?
 

Vizitatori online

Avem 1 vizitator online

Retete Culinare cu Poze