Tochitura de porc


Tochitura de porc PDF Imprimare Email
Luni, 07 Februarie 2011 12:48

Ingrediente necesare tochitura de porc :
- organe;
- piept de porc;
- carnati proaspeti de porc;
- malai;
- vin de tohani.


Modul de preparare tochitura de porc :
- se pun carnatii la separat pentru a scapa de mai multa grasime;
- apoi se toaca ficatul in bucati mai mari si inima in bucati mai mici, splina, rinichiul si pieptul de porc;
- se caleste ceapa si usturoiul iar pentru gust putem folosi sarea, boiaua iute, piperul un pahar de vin si apoi sosul de rosii. Si la final putin cimbru;
- se prajeste apoi bucatile de piept mai grase cu oasele ramase, apoi adaugam ceapa si usturoiul calit.
- adaugam si restul organelor facute cubulete acoperim cu un capac si apoi mai lasam la fiert o perioada scurta;
- cand toata carnea arata bine patrunsa adaugam bulionul si restul condimentelor;
- la final adaugam si carnatii si mai lasam la fiert circa 1 minut tochitura de porc;
- Tochitura de porc se serveste cu mamaliguta calda.

Pofta buna!!!

Ultima actualizare în Marţi, 22 Martie 2011 13:07
 


Sondaj

Cat de des consumati carne de porc?
 

Vizitatori online

Avem 2 vizitatori online

Retete Culinare cu Poze